CONTACTE SOL·LICITUD PROSPECCIÓ BON NADAL
CONTACTE SOL·LICITUD PROSPECCIÓ FELIZ NAVIDAD

Gastronomia

gastronomiaEl celler de Codorniu se situa a l’Alt Penedès, una comarca plena de tradicions, amb paisatges preciosos i molt rica en gastronomia. Enmig d’un mar de vinyes preciós s’alça la Catedral del Cava, una joia arquitectònica modernista, obra de l’arquitecte Puig i Cadafalch i declarada Patrimoni Històric-Artístic el 1976.

Des d’aquest enclavament meravellós els oferim una selecció d’experiències gastronòmiques centrades en els sabors i els espais del celler: bufets, còctels, banquets, brunchs, coffe breaks, tasts, menús elaborats i maridatges. Dissenyarem cada experiència segons les necessitats i els gustos de cada grup, adaptant-les als diferents espais i menús gastronòmics.

Poden triar una de les nostres propostes tancades de Copa en mà, els suggeriments flexibles d’Idees gastronòmiques o les activitats de tast, degustació i maridatge de vins i caves.

Amb el servei de Copa a mida, l’equip de Codorníu estarà a disposició seva per satisfer totes les necessitats del seu esdeveniment i fer-li una proposta a mida. Així mateix, podran organitzar lliurement el seu esdeveniment amb un càtering i equip propi.

DESCARREGAR PDF

Copa en mà

Les experiències de Copa en mà són propostes tancades amb un menú adequat a cadascun dels espais de Codorníu. És la millor opció per als grups que busquen una aposta segura i sense complicacions, en què l’equip de Codorníu s’encarregarà de tot, tenint cura de fins a l’últim detall perquè l’experiència sigui perfecta.

Un professional de Codorníu els acompanyarà durant l’experiència per mostrarlos tots els secrets i maridatges dels vins i caves seleccionats.

Idees gastronòmiques

Des de Codorníu els suggerim una variada col·lecció d’Idees gastronòmiques que poden triar segons les necessitats del seu grup, seleccionant el menú i l’espai més indicat.

D’altra banda, si busquen una experiència feta a mida, poden triar un dels magnífics espais de Codorníu i crear-la des de zero proporcionant el seu propi càtering.

Tast degustació maridatge

Si volen centrar la seva experiència en el món del vi i el cava, els proposem una selecció d’activitats en què els vins de Codorniu són els únics protagonistes: tasts de les nostres millors ampolles, degustacions i maridatges que potencien l’autèntic sabor de Codorníu.

Copa a mida

Benvolgut/uda client/a,

En aquest dossier li presentem diferents propostes gastronòmiques que es poden fer a Codorníu.

Ara bé, si el seu grup vol rebre un tracte exclusiu, també li podem oferir un servei privat.

L’equip de Codorníu està compromès amb fermesa a prestar un bon servei i aconseguir la satisfacció del client. Si us plau, no dubti a compartir amb nosaltres les necessitats dels seus clients per a poder proposar les solucions adequades. Volem formar part del seu projecte i contribuir al seu èxit.

Sempre a disposició seva,

L’equip de Codorníu

Altres activitats

Visita també la nostra sección Activitats per empreses